Vil du anbefale Merck Seronos Interferon Beta som behandling af multipel sklerose?

Jeg har længe haft en påfaldende summende fornemmelse i hele kroppen og haft problemer med, at jeg var meget træt og uoplagt. Ikke desto mindre havde jeg på ingen måde indstillet mig på det kæmpemæssige chok jeg fik, da lægen forelagde diagnosen. I kølvandet på at jeg havde været igennem en række undersøgelser stod diagnosen nemlig klar: jeg lider af multipel sklerose, der er en af de mest frygtede autoimmune sygdomme. Netop da slog lynet ned i vores normalt så rolige tilværelse.

Det som har optaget mig meget siden jeg fik diagnosen er, hvordan det vil influere på mit arbejdsliv og for vores skønne drenge og min kæreste, at jeg nu har en multipel sklerose diagnose. Har vi stadig chancen for at rejse af sted på de ferier i udlandet, som vi elsker så højt, og vil jeg have overskud til at drøne rundt med pigerne? Nu er vi begyndt at undersøge behandlingsmuligheder, eftersom jeg absolut ikke er klar til at tage afsked med de ting.

Til at behandle dissemineret sklerose og andre autoimmune sygdomme er Interferon Beta fra Merck Serono en af de absolut mest brugte muligheder. Det er den pga., at Interferon Beta nedsætter hastigheden på den ødelæggelse af det beskyttende lag omkring nervecellerne, som forårsages af autoimmune sygdomme som dissemineret sklerose. Midlet fra Merck Serono kan nemlig i de fleste tilfælde øge mellemrummet mellem de egentlige attakker og minimere deres skadelige virkning.

Inden jeg accepterer en sklerose behandling fra Merck Serono, vil jeg ikke desto mindre spørge, hvorvidt der er en eller anden her på bloggen, som vil dele nogle erfaringer om effekten af Interferon Beta mod multipel sklerose eller eventuelt en af de andre autoimmune sygdomme, behandlingen kan være gavnlig til?