Vedrørende gode fifs, solfilm og indeklima

Jeg har lige fået fortalt om solfilm og er super interesseret. mit job er såå ophedet for tiden. Varmen er bestemt en ting, som at der irriterer, de gange man søger at jobbe og holde koncentrationen bag skærmen, når der bare bliver varmt så snart at solen er fremme. Jeg og kollegerne går efter at lufte ud, men når vi bor direkte ved siden af motorvejen, er der temmelig meget billarm, hvis vi åbner vinduerne.

Jeg snakkede om det elendige indeklima på arbejdet hos en af veninderne, som så fortalte sådan noget solfilm, som jeg ikk har hørt om før. Min arbejdsplads kan tydeligvis købe solfilm til vinduerne eller som kan bruges som et gardin. Solfilmen burde derefter gøre temperaturen bedre og gøre indeklimaet bedre.

Jeg har opdaget firmaer, som at der tager solfilm som en form for folie opsat på alle vinduerne. Mega praktisk. På jobbet kan vi naturligvis stadig ha’ brug for at åbne vinduerne fra tid til anden. Men solfilm burde have den virkning, at vi sku’ højst have vinduerne åbne i kortvarigt når vi påbegynder dagen.

Projektet med solfilm forhåbentlig er optimalt synes lederen og vores tillidsmand. De irriterende temperaturer afstedkommer utilpashed, hovedpine og koncentrationsproblemer blandt mange af os. Ih det vil være så bekvemt at se solfilm og mærke, hvor meget det påvirker.