Tilbring et år på en bredtfavnende idrætsefterskole med fag som både musik og design

På vores idræts- og sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland er der med sikkerhed noget for alle. Det er nemlig en mangfoldig skoleder kan prale af at have flere forskellige fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og der fokuseres derfor selvfølgelig på idræt. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige sportsgrene som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Skolen gør sig dog også i meget mere end idræt. Med sine naturskønne omgivelser lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af året kan blive udfordret af spændende og anderledes fokusfag – blandt andet outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, har du mulighed for i stedet at bruge dit ophold på at lære mere om f.eks. design eller musik. Under alle omstændigheder er der i hvert fald ingen tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, ligegyldigt hvad dine interesser er.

Efter den daglige undervisning på efterskolen, vil du helt sikkert – også udenfor efterskolens undervisningstid – få et væld af oplevelser. Det vil både ske i forbindelse med de mange forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men absolut også på de studieture og rejser, som skolen afholder.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen arrangerer men absolut også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme på hele to rejser. En af de to rejser har Norge som destination, og på denne tur får eleverne med fokusfaget outdoor, chancen for at overnatte udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne af rejserne er det til og med de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der skal stå for at arrangere. På deres linje er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Selvom du ikke interesserer dig for sport, kan du derfor være helt sikker på, at du her finder adskillige fag, der interesserer dig!