Rekruttering Horsens – har du overvejet et professionelt rekrutteringsbureau?

Rekruttering Horsens (www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81)

”Vores samarbejde med et dygtigt vikarbureau har sikret os dygtige kandidater at vælge mellem, optimal sparring, forretningsudvikling og rådgivning og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, bestyrelsesformand i Tislev Management, der simpelthen googlede ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Herning (www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81)

”Hos Pape Industriudvikling A/S har vi adskillige gange gjort brug af et professionelt vikarbureau til rekruttering Herning. Vi får en seriøs og effektiv rådgivning, der sparer os tid og finder os den den mest kompetente kollega. Vi bidrager med et oplæg, og så finder rekrutteringsbureauet de bedst kvalificerede kandidater, som vi så i fællesskab møder og vurderer. Vi slipper for at skulle skimme ignenem uanede mængder af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får sparring til at beskrive og vælge os den rette kandidat. Vikarbureauet ordner ganske simpelt alt det praktiske”, fortæller adm. direktør Hans Peter Klingt. Rekruttering Herning fandt han enkelt ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Holstebro (www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81)

”K&I Arkitekter er en virksomhed i vkst, og de sidste 8 år er vi øget fra 8 til over 30 ansatte. Af den årsag har vi haft brug for de bedste kolleger, så vi kunne følge med rækken af options. Jeg kan absolut anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. De kan desuden assistere, hvis du kunne tænke dig vikarer ved travlhed, sygdom eller ferie”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du jobsøgende og trænger til mere på cv’et? Så må du overveje at få drømmejobbet ved at tilmelde dig et bureau. Her kan du både finde tidsbestemte jobs og prøve dig selv af i forskellige kortere ansættelser – eller finde det faste trygge job.