Opnå talrige fordele med executive search

Er du på jagt efter en god metode til at sikre et optimalt udgangspunkt for, at jeres forretning vokser, er det vigtigt, at du ligger inde med den optimale chef. Betydningen af en dygtig ledelse er både aktuel i hverdagen og i tilfælde af svære perioder. I forbindelse med en omstrukturering er stringent ledelse ydermere væsentlig. Det er imidlertid ikke let at ansætte netop den eller de ledere, firmaet skal bruge i det konkrete tilfælde. Af den grund kan Executive Search eller Interim management vise sig at være en klog løsning.

Sidder jeres virksomhed fast i en omstrukturering, hvor I har behov for en erfaren chef, som kan sørge for en omfattende forandring, udvikling og implementering her og nu? I den situation er fordelene ved Interim management adskillige. Aktiverne er gældende hvad enten firmaet har brug for en almen chef eller en ledelse til eksempelvis økonomifunktionen. Jeres virksomhed får nemlig en god leder, som passer til jeres krav, der er i en position, hvor han eller hun er i stand til at træde til med det samme, når I investerer i professionel Interim management.

Ønsker dit firma at deltage i hvert eneste element af udvælgelsen af en kvalificeret mellemleder, bør I overveje Executive Search hos et headhuntingbureau. Her arbejdes der intensivt med ledelsesrekruttering på et meget højt niveau, og dialogen med ansættelsesudvalget i dit firma, er i højsædet. Det indebærer, at jeres firma ved Executive Search er en ligestillet part fra udformningen af den rigtige personprofil over jobsamtaler til udvælgelsen. Før den første tid er gået, vil der tilmed blive fulgt op adskillige gange om måneden.

Har jeres virksomhed problemer med en konkret udfordring på ledelsesområdet, og mener I, at Executive Search er det rigtige valg i jeres tilfælde? Så ring til en headhunter, som har kompetencen til at hjælpe dig godt i mål med jagten på din nye leder. Med en part, som har den rigtige kompetence får I nemlig væsentlige fordele uagtet, om I er på udkig efter assistance til f.eks. Executive Search eller noget helt andet.