Oplev en mangfoldig idrætsefterskole med fag som design og musik

Vores sportsefterskole i Midtjylland har med sikkerhed noget for alle. Det er nemlig en bredtfavnende efterskole, der har et bredt udvalg af varierende linjefag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres af denne grund selvfølgelig på idræt. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge imellem så forskellige sportsarter som eksempelvis fodbold, fitness og boksning. Efterskolen byder dog også på andet end sport og idræt. I kraft af de fantastiske omgivelser giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan blive udfordret af interessante og udfordrende linjefag – for eksempel outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, har du mulighed for i stedet at fokusere på eksempelvis design eller musik. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, uanset hvad du interesserer dig for.

Udover efterskolens undervisning, kan du også være sikker på at få et væld af oplevelser udenfor skoletiden. Det vil både ske i forbindelse med de mange forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som arrangeres af skolen.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen arrangerer men helt bestemt også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to studieture til udlandet. Den ene af rejserne går til Norge, og på denne rejse får eleverne, der har outdoor som linjefag, lejlighed til at overnatte i den skandinaviske vildmark. Den anden studietur går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der skal stå for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selvom du ikke er til sport, kan du derfor være helt sikker på, at du vil finde flere fag, der tiltaler dig!