Økologisk oksekød til middagen er det hotteste

Økologisk kød – intet er mere mørt. Om så der er tale om økologisk kylling eller økologisk oksekød, smager det uden tvivl noget mere perfekt i forhold til forurenet kød. Spis økologisk kød – der er utallige gode argumenter derfor. Til sammenligning med sædvanlige beklagelige burhøns, man kan finde i storcenteret, smager økologisk kylling uden tvivl en del herligere. At økologisk oksekød kommer fra kvæg, der har levet frit på marken, er uden tvivl dejligt at smage. Det kan være godt at vide, at man desuden slipper for indtage et væld af kunstgødningsstoffer. Økologisk dyrkning af engene, hvad der lige netop gror foder til de økologiske kyllinger, er man for det andet desuden med til at fremme, fordi man indtager økologisk kød. Nogle økologiske grøntsager bør man med god samvittighed uden besvær finde som brug til tilbehør til økologisk kylling. Det virker sidst men ikke mindst lidt dejligt at vide, at en økologisk kylling oplevede en fritgående opbringning, og ej var fanget i en kasse uden lys og luft.

Idet der kommer bedre kvalitet, sundere fjerkræ og man oven i købet støtter et miljøvenligt land, synes jeg derimod definitivt, at det betaler sig, selv hvis det helt sikkert forholder sig sådan, at økologisk kød, frem for alt økologisk kylling plus økologisk oksekød, sælges kosteligere end uøkologisk kød. Økologiske drikke, brød og økologiske cremer kan du som fortalt heldigvis nyde, sammen med økologisk oksekød. Din samvittighed bør tilbede dig, idet du starter med at bruge økologisk oksekød snart.