Nogen der har erfaring inden for reparation af iPhone?

En, der ved noget om reparation af iPhone?. Sommetider kommer jeg i tvivl om, hvad jeg gør, hvis det en dag sker, at min iPhone bliver defekt en dag. I kan tro, at jeg har været meget glad for min uundværlige iPhone og overvejer også at købe en iPad. De fleste elsker designet! Det er fx derfor, jeg engang imellem er urolig for, om jeg en eller anden gang pludseligt risikerer at ødelægge min iPhone. Den dag, det sker, må jeg jo indlevere den til reparation akut. Så kan den i bedste tilfælde genoplives. Som oftest er jeg dygtig til at vogte over mine ting, og det bør jeg da også være, skulle det ske, at jeg får en pakke med en iPad i fødselsdagsgave i næste uge. Men du kan jo være forfulgt af uheld, og så er det jo rart at være klar over, at man kan indlevere den til reparation og modtage optimal reparation af iPhone.

Faktisk kender jeg nogle venner, som selv kan finde ud af at reparere deres iPhones og iPads, og mine venner er rent faktisk eksperter i reparation af iPhone. Noget der er ret cool. Men jeg tror slet ikke de er i stand til at bistå, når jeg taber en tablet og displayet evt. krakelerer. Det er nok for besværligt. Det præcis samme hvis der vil være enkelte af effekterne, der en dag holder op med at virke. Når din iPhone holder op med at ringe, og telefonen en dag får sort skærm og i høj grad skal have akut reparation. Jeg er sikker på, at jeg vil ønske mig en sort og fancy iPad, plus love mig selv, at jeg simpelthen er god ved den og ligefrem køber et dækkende cover inden brug. Det er logisk, at man stiler efter at undgå reparation af iPhone i sit liv.

Kl. 16 i dag skal jeg have det sjovt med min, indtil videre funktionsdygtige, iPhone og håbe på, at det aldrig er aktuelt med en reparation! Det er nemlig dyrt med reparation af iPad.