Motiver dit budskab ved at bruge særegne pressebilleder fra en fantastisk fotojournalist

Søger du et foto bureau, som evner at kreere pressebilleder, hvilke der taler sit eget tydelige sprog? Vi har i løbet af to årtier forbedret & finpudset en enestående fotostil. Denne er karakteriseret ved symptomatiske karaktertræk fra det billedjournalistiske tilført et lille twist, som fører til, at vores pressebilleder med sikkerhed er i stand til at positivt forundre og formidle deres særlige historier. Vi giver derved fotografier med mening og dybde.

Kooperer med en fotograf i Århus med en meget bred ekspertise

Med en baggrund som pressefotografer er vores fotografiske stil hovedsageligt journalistpræget. I gennem de forløbne år har vi imidlertid forøget vores jobliste, så vi egentlig desuden leverer gode pressefoto til en bred vifte af marketing- og kommunikationsopgaver. Som pressefotografer i Århus afleverer vi dermed fotos til en bred vifte fra medier som tidsskrifter samt månedsblade til foldere og web.

En dygtig freelancefotograf og en rigtig billedjournalist, der rykker dit behov i fokus

Idet du tager en freelance fotograf fra vores firma, opnår du en smidig partner, der sætter sig ind i dine særlige krav. Alt efter hvilke typer af fotos, du står og mangler, opererer vi hver gang i det miljø, der kommer til at resultere i det foretrukne udfald. Derfor løser vores pressefotografer både fotoudfordringer i vores fotoatelier og on location over hele Danmark eller sådan set i resten af verden. Billedstilen er først og fremmest reporterende hos vores fotojournalist og fotograf Århus. Dertil kan vi give jer informationsfotos foruden billeder til kommunikations- og marketingopgaver. Vores typiske opgaver kan strække sig fra pressebilleder til kundeblade og brochurer.