Lavpris busrejser foretaget i tidsvarende koncertbus virker altså mere praktisk når vi tager på grupperejser end Statsbanerne

Jeg har i et stykke tid kendt en guy, som at der har job som busfører ved busudflugter , http://www.nyborg-rejser.dk/produkt-kategori/busudflugter/, /grupperejser med koncertbus , http://www.nyborg-rejser.dk/koncertbussen/, . Fra chaufføren bemærkede jeg, at vennerne og jeg kan økonomisere ved at arrangere grupperejser med bustransport, når jeg & vennerne drager til en fælles koncert. Mine kammerater og mig er ikke til at dele os op i biler eller gå efter kostbare pladser i togeti samme vogn. Så som følge af det tager vi generelt busudflugter/grupperejser med bustransport i en toplækker koncertbus. De her busrejser , http://www.nyborg-rejser.dk/om-nyborg-rejser/busrejser/, hvor vi kører i koncertbus tager os lige til spillestedet og kører os alle hjem igen. Når di vælger busrejser kan vi undgå at tænke på flere taxaer, hvordan vi finder frem til spillestedet, eller hvornår vi skal hjem.

Vi er vilde med at drage til musikbegivenheder blandt min vennegruppe. Tit er vi en 10-12 venner, der holder af at drager til musikoplevelser sammen. Og idet vi er så mange, så er grupperejser/busrejser med kollektiv busudflugter/bustransport i en koncertbus bestemt det bedste valg. Nogle af jer har sikkert afprøvet busrejser eller busudflugter ml fx Kbh og Aarhus. Men lige så mange har givetvis ikke valgt koncertbus, når de mangler grupperejser busrejser.

Hvis du mangler grupperejser, busudflugter eller bustransport kan jeg absolut råde dig til at vælge oplevelse på en koncertbus. Der er rigtig fornøjelig stemning og tone. Forestil dig at være sammen med nogen, som alle og enhver skal til samme musikoplevelse som du. På vej hjem siddende i en koncertbus har alle omkring dig sunget med på de samme musiknumre. Så Har I bestemt noget at snakke om – også så fremt du er på egen hånd afsted på busudflugter. Og til grupperejser er en koncertbus så praktisk, i det I kan finde sæder nær hinanden, så længe I kommer i god tid til den aktuelle bustransport.

Så klik ind på linket, såfremt vennerne eller du selv vil arrangere grupperejser, busrejser eller trang til busudflugter eller bustransport med en magelig koncertbus.