Kreer dine egne ID kort med en kortprinter

Kunne du tænke dig selv at producere plastikkort med en card printer? Såfremt du har behov for at få printet nye ID kort, så kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring hvilket betyder, at vi kun udvælger de bedste produkter, og derudover leverer vi den bedste service på markedet. For eksempel giver vi dig en omkostningsfri kortholder. Alle opgaver klares til punkt og prikke på professionel vis, det har vi gjort i mere end 50 år. Vælg blot os til at lave dine ID kort.

Du får en fejlfri farvegengivelse med card printer fra os. Hvert print har en høj kvalitet, hvad enten det er første eller sidste print. Med et farvebånd fra os bliver tekst og magnetstribe printet i knivskarp kvalitet, og samtidig bliver dine kort beskyttet mod slitage og misfarvning af det beskyttende lag, som vores farvebånd lægger på alle print. Du sparer altså i sidste ende penge med et farvebånd fra os, da både kvalitet og levetid er markant bedre end hos størstedelen af markedets øvrige farvebånd. Du kan printe ID kort med et flot og professionelt udseende med vores farvebånd, hvor alle farver er perfekt gengivet.

Der er nærmest endeløse valgmuligheder, og det er naturligvis helt op til dig hvorvidt der skal printes i sort/hvid eller farver, og om der skal yderligere detaljer såsom billede, magnetstribe eller logo på. Vi er med sikkerhed i stand til at finde den rette løsning, også til dig. Det har vi efterhånden mange års erfaring i. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du stole trygt på, at en card printer med et af vores mange farvebånd kan klare jobbet. Hos os er vi i stand til at klare både store og små opgaver, grundet vores fleksible tilgang til opgaven. Dette tillader os ydermere at foretage hurtige ændringer i projekter, som er i gang. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på netop dine plastkort, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Vi er mere eller mindre konstant til din rådighed gennem hele projektet, fra tidlig planlægning til udførsel. Gennem et halvt århundrede har vi hos os hjulpet alt fra virksomheder til skoler og foreninger. Det betyder at vi med overvejende sandsynlighed også kan hjælpe dig. Skriv, hvis du kunne tænke dig at lære mere i relation til kortholder, kortprinter og ID kort!