Har I erfaring med gummilister, gas cylinder, stroppe og lister i træ?

Jeg sammenkæder stropper med mine nye kjoler, lister associerer jeg med tjeklister mens jeg aner intet om gas cylinder og gummilister. Min storebror skal jobbe gas cylinder, stropper, gummilister & lister. Og ja, som I sikkert ka’ regne ud, så fatter undertegnede ik noget som helst om stropper, gummilister, gas cylinder & lister. Altså … gummilister sammenkæder med at få lister sat op i fx brusekabinen. Og stropper kan for eksempel hænge i nakken på min frakke, så den kan hænge eller være anbragt i 5A som passagererne ka’ holde i. Sådan fra hverdagen.

Alt den omkring gummilister, stropper, lister og gas cylinder som arbejdsområde er uvant for søsteren her. Vi plaprer tit og ofte arbejdsrelateret, storebror & jeg, så jeg er spændt på, hvaffor nogle ting Ivan vil ævle om gummilister, lister, gas cylinder & stropper når jobbet er blevet hjemmevandt.

Min knowledge indtil videre:: Stropper af gummi tror jeg kan anvendes til lastbiler, presenninger og trailere. Gas cylinder kan såvel benyttes til køkkenlåger, kontorstole og drivhuse, siger min bror. Ud over at du som en slags fjeder, så ved moi ik helt, hvordan den slags gas cylinder reelt kan benyttes. Men det behøver jeg heller ikke.