Håndterminal plus kasseterminal i mit nye selskab

Her for nylig blev jeg ansat i en virksomhed af stor størrelse, og der er jeg for det meste ude på virksomhedens lager, men herforuden i vores shop. Jeg er rigtig begejstret for jobbet, men det er, synes jeg, svært at lære at benytte de mange forskellige elektroniske midler, som vi har. Jeg skulle fx lære at gøre brug af en håndterminal på lageret og forretningens kasseterminal. Den kasseterminal, der er i selskabet, er sværest at benytte, af den grund at der er ganske mange taster. Jeg skal til alt held ikke anvende den så ofte. Den håndterminal, jeg bruger på jobbet, er dog smart, da jeg med den kan holde styr på alle de ordrer, som kommer, og herforuden behersker den at scanne vores produkter, således at de bliver noteret i systemet.

Vores kasseterminal bruges for det meste af salgsteamet til betjening af vores kunder, men af den grund at de er tilknyttede min håndterminal, bliver jeg også nødt til at gøre brug af dem engang imellem. Den funktion, jeg hovedsageligt bruger i vores kasseterminal, er oversigten, som giver mig en oversigt over enhver af mine opgaver og yderligere mit firmas varer, kunder og ordrer osv. Ligeledes har forretningens kasseapparat nogle funktioner, der omhandler mit tidsskema & min løn. Det, jeg bedst kan lide ved min håndterminal er, at man kan have den i ens lomme og derfor have den med alle vegne, og ligeledes kan jeg når som helst tjekke mine nye ordrer plus inskrive de ordrer, der er færdiggjorte.