Fødselsdag, lagkage, hegnsstolper og havelåger

Min kæreste kan i de her dage ikke gruble over noget andet end havelåger og hegnsstolper, mens jeg går og grubler over barnets fødselsdagsfest vedrørende lagkafefyld & sodavand. Ej altså. Manden og jeg skal tage os sammen og få udskiftet abildgårdens mosgroede gærde, og det kræver ubrugte hegnsstolper og at min mand og jeg ska’ vælge ml utallige blandede havelåger. Men kunne haveprojektet ikk godt være på standby til når vi har overstået festen for børnehaven, hvor ham og jeg får besøg af 23 børnehaveunger? Børnefesten tænker praktiske jeg er pænt travlt at fikse alene.

Personligt har jeg aldrig funderet over hvad jeg bedst kan lide inden for hegnsstolper og havelåger. Havelåger og hegnsstolper har før været af den kaliber, der var der, på de steder jeg som barn har boet. Men vi skal træffe valg om det praktiske til haven, nu hvor ham og jeg er husejere. Manden har fundet et par kompetente firmaer online og kan ikke beslutte sig for om han foretrækker hegnsstolper lavet i træ eller aluminium. Personligt er jeg sandsynligvis tilhænger af træstolperne, meen jo det kan da også muligt at hegnsstolper i aluminium kan være ret pæne og stærkere?

Min mand og jeg har snakket hvorvidt vi skal få en høj låge til haven, og for nyligt har min mand fundet nogle solide og flotte havelåger, som samtidig er låsbare. Den tanke er dejligt, da jeg og kæresten bor et sted, hvor der har været et par indbrudsforsøg.

Når børnehavebørnene er fodret af med chokoladelagkage og underholdning, så kan vi sammen bestille hegnsstolper og havelåger. Ellers regner undertegnede ikke med, at travle jeg slipper for hans ævl vedrørende hegnsstolper i alu eller træ, havelåger der har lås og andre haveplaner.