Få specialfremstillet alu profiler til en attraktiv pris uagtet seriestørrelsen

Den øgede miljøbevidsthed har ført til, at aluprofiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler, har fået en position som det mest populære profilvalg til adskillige formål samt brancher i nyere tid. Det skyldes først og fremmest, at aluminum er et metal, der besidder en meget høj genanvendelighed samt adskillige attributter, der reducerer forbrug af varme og elektricitet. Samtidig er det muligt at fremstille aluprofiler til lave priser uanset ordrens størrelse.

Aluprofiler er blevet et foretrukkent valg i mange brancher af adskillige årsager. De væsentligste af disse er, at aluminiumlegeringer har en lav vægtfylde samt en trækstyrke, der ofte er dobbelt så høj som på andre former for profiler. Desuden har alu profiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler, en optimal beskyttelse mod korrosion såvel som en fordelagtig elektrisk ledningsevne.

Aluminum har en væsentlig formbarhed, som bevirker, at man kan fremstille alu profiler uden energispild uafhængigt af metode til bearbejdning samt overfladebehandling. Ved hjælp af ekstrudering kan man tilmed indbygge de nødvendige samlemekanismer direkte i det enkelte aluprofil, så det bliver mere brugervenligt at samle. Alt dette medfører, at det er muligt at skræddersy aluminiumsprofiler - www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler, så de imødekommer lige præcis dine behov.

Såfremt du tager en beslutning om at få designet og fremstillet aluprofiler hos os, kan vores specialister garantere dig et ideelt resultat. Vi lægger nemlig vægt på at anvende branchens nyeste teknologiske muligheder i relation til ekstrudering af alu profiler. Som et ekstra plus laver vi en testudgave af dine specialdesignede aluprofiler inden for en måned efter, at du har accepteret vores profiltegning.