Få dit firma helskindet igennem en forandringsproces ved at få assistance til prof. Executive Search

Såfremt man besidder sin egen forretning, så er det særdeles relevant at have den bedst mulige lønadministration. Jeg har for ikke ret længe siden gået i gang med mit eget firma, hvor der er en stor del tilknyttede, og der er egentlig talrigt at have overblik over som nybegyndt selvstændig, f.eks. administration af løn. Jeg har til alt held opdaget en fremragende samarbejdspartner. Denne virksomhed tilbyder administration af løn plus varetagelse i forbindelse med tidsregistrering samt feriedage. Det er faktisk altid kompetente plus glade folk, der forvalter vores lønadministration foruden at de ordner de resterende arbejdsopgaver. Indtil videre har jeg i hvert fald været lykkelig for valget, ligegyldigt om vi kun har kendt dette firma i en forholdsvis kortere periode. Jeg kan bare bedømme, at her arbejder jeg med lønadministration med eminent kvalitet. Min partner og jeg behøver slet ikke være nervøse for om de slidsomme, organisatoriske ansvarsopgaver føres ud i livet. Og skulle der være noget, vi er usikre på, da tilbyder de i tillæg til lønservice desuden ordentlig guidning. Foruden at håndtere vores administration af løn, håndterer vores partner desuden alt, som drejer sig om tidsregistrering. Det vil nærmere bestemt sige, at man registrerer alverdens funktioner i relation til komme-gå-fravær, flekstid, overtid, lønforhandling foruden rapportering. Indtil videre har vi i størst grad brug for den almindelige administration af løn, idet jeg alene har ti ansatte. Dog idet vi er blevet større, kommer det til at være smart, at enhver ansatte selv er i stand til at tjekke i databasen og derfra taste sygedage og dertil overskue lønninger, fridage og lignende. På grund af det føler jeg mig over tilfreds med vores partner inden for lønservice, fordi jeg personligt øjner kæmpe gunstige muligheder såvel nu som fremadrettet.