Et smukt typehus

I en lille, idyllisk by i Vestjylland opføres der lige nu nogle helt nye parcelhuse – og det bliver det, hedder et typehus. Fordi min fyr og mig godt kunne tænke os at flytte fra vores lejlighed i midten af byen, til et hus længere ude på landet, vil vi købe et af de nybyggede huse. Et fantastisk træhus i mahogni, endog med terrasse + have, kommer det til at blive.

Lige siden jeg var lille, har jeg godt kunnet tænke mig et sommerhus, så jeg er rigtig glad for, at vores nye typehus, ja sågar træhus, kommer til at ligne dette. Det område, vi kommer til at bo i, kommer sandsynligvis også til at se ud som et typisk sommerhusområde, da vores fremtidige typehus skal ligne alle de andre boliger på vejen. Eksempelvis vil træhusene få ensartede døre og vinduer. Jeg længes efter at komme til at bo i et træhus med stilhed, og hvor vi har lidt mere plads. Derforuden bliver det skønt med vores egen have, der er rigtig nyttig at have, når det bliver varmt. Jeg har i lang tid ærgret mig over at leve i en lejlighed, idet det er varmt, for jeg elsker at tilbringe tid ude i naturen. Min fyr – Mads, er allerede nu startet på at snakke om, at han ikke orker at slå græs, men jeg tror dog, at han faktisk ligesom mig glæder sig til at få en have. Jeg kan godt passe blomster og alt det der. Dét vil han i alt fald ikke.