Et fortrinligt alternativ – solpaneler

Varme og el til din bolig kan du få på flere måder. De fleste mennesker modtager varme plus energi ved fjernvarme samt kraftværker/kraftvarmeværker, dog er der kommet nogle nye, billige og miljørigtige alternativer. Du kan eksempelvis benytte et træpillefyr, et solcelleanlæg eller få en varmepumpe installation. Og det er faktisk begyndt at være noget helt almindeligt, frem for alt på Vestsjælland. Det er en VVS installatør; Vestsjælland, der fikser disse varmekilder.

Solpaneler vil fremstille varme og el med solens energi, hvilket er prisbilligt, og i øvrigt miljørigtigt, for der bliver lavet CO2-fri energi. Et solcelleanlæg består af siliciumskiver, et panel af metal, et gitter af metal og et lag glas, hvilket en VVS installatør Vestsjælland anbringer på taget. Man skal af med forholdsvis meget for at få lagt dette solvarmeanlæg, men til gengæld er det omkostningsfrit resten af livet samt miljørigtigt.

Du modtager varme, som kommer fra jorden, hvis du vælger at få et jordvarmeanlæg. Det vil foregå ved, at en varmepumpe installation pumper varme fra jorden over i et jordvarmeanlæg. Det vil sige, at dette jordvarmeanlæg hermed har fået varmen fra jorden ind i din bolig. En VVS installatør fikser alting for dig. Dette er også en billig, miljørigtig & CO2-fri mulighed.

Et pillefyr er et alternativ til olie- eller gasfyring, og tilmed er dette træpillefyr meget bedre for det miljø, vi lever i, + mere billigt. Det er også her en VVS installatør, der påsætter fyret for dig, men du skal dog selv anskaffe træpiller og fyre op for dit pillefyr. Er du nu interesseret i enten solpaneler, en varmepumpe installation eller et træpillefyr? Ring til en VVS installatør nu. Miljøet er vigtigt!