En trailer er nyttig & anvendelig i talrige øjemed

I ungdommen kunne jeg godt tænke mig en lynhurtig cabriolet, som jeg kunne anvende til at suse hen ad landets motorveje i. Nu hvor jeg er blevet far, er jeg nu lykkelig for, at jeg besluttede mig for at købe en solid 5-dørs familiedyt, for at være nødsaget til at fragte rollingerne omkring i en Porsche ville godt nok være møjsommeligt! Nogle gange har vi imidlertid fortsat oplevet vanskeligheder m. pladsmangelFx ifm. at vi har været iDaells Bolighus og handlet nogle nye møbler, der skulle transporteres med hjem i boligen. Den problemstilling er dog ordnet nu, fordi min kone og jeg har besluttet os for at indhandle en trailer.

En trailer er enormt brugbar & kan faktisk benyttes til fantastisk mange ærinder. Jeg har opdaget, at det ej alene er ved møbeltransport, at vores trailer kan bruges. Når den største af vores spirer skal fragtes fra skole m. sin cykel, er det jo væsentligt enklere at stille den op i en trailer i stedet for at være nødsaget til at spænde den på bilen. Ifald vi har haft brug for at køre på lossepladsen, har det ligeså forekommet os utroligt enkelt at placere affaldet i traileren. Tidligere skulle vi nemlig køre adskillige ture for at kunne få alting med.

den årsag er jeg fantastisk henrykt for vores trailer. Faktisk er den en af de bedste investeringer, vi har gjort i ekstremt lang tid, & jeg kan ganske enkelt ej huske, hvordan det i første omgang er lykkedes for os at klare os uden en trailer.