Du vil få alt i jagtudstyr lige fra jagtgevær til hundefoder

Mig & min familie købte for lidt mere end 1 år en bette ny hvalp, pga. at min families & min gamle labrador desværre blev for gammel. Den nye hunds næringsmæssige behov udfyldtes overhovedet ikke af det hundefoder, som vores tidligere jagthund fik. Den stakkels hund forekom ofte sulten, plus den ellers så flotte pels blev glansløs.

Dette var ikke blot et problem for kræet, men fik tilmed vanskeligheder for mine hyppige jagtekspeditioner. Det mest effektive jagtudstyr, du kan få fingrene i, er en jagthund uden tvivl – den kan aldrig væres for uden. Så derfor startede jeg med at lede efter effektivt hundefoder.

Endelig fandt jeg en ny slags hundefoder, der virkede efter hensigten, efter lang tid, hvor den stakkels hund & jeg havde forsøgt adskillige former for hundefoder. En herlig internetbutik, som har både jagtudstyr samt hundefoder: alt lige fra jagtgevær til jagthorn, fandt vi utrolig pudsigt hundemaden i. Sågar til fornuftige penge fås jagtudstyret. Til enhver tid frisk under træningen samt derhjemme, blev min nye hund øjeblikkeligt. Alene som en følge af det specialudviklede hvalpefoder, som jeg til sidst fandt på nettet.

Jeg har valgt at bestille hele balladen når det kommer til jagtudstyr og hundefoder på onlineshoppen, selv om at min ambition var ikke at ende med en tom pung, og derfor er internet shoppen helt sikkert blevet min favorit side til jagtudstyr. Dermed kan jagthunden & jeg se frem til næste gang vi tager på jagttur.