Du bør kigge her, idet du behøver hotel konferencelokaler

Vil du have værelser til selskab, konference Jylland eller simpelthen et område til at slappe af? Hos os har vi selskabslokaler Horsens I kan reservere samt en take away Horsens, hvor du kan nyde menuforslag fra vores udsøgte team af kokke.

Glæde samt en middag klasser over dét, du som oftest kan få serveret i forsamlingshuse på landet, får du i vores selskabslokaler Østjylland. Du har ydermere muligheden for at holde en stor eller lille konference Jylland i vores hotel konferencelokaler. Uagtet hvorvidt der er behov for en fest af en hvilken som helst størrelse, kan vi give dig nogle velegnede festlokaler Horsens. Vi besidder nemlig meget rummelige foruden væsentligt mindre mødegemakker, samt som hotel råder vi over kvadratmeterne til at rumme mange deltagere, hvis der bliver run på. Alt tænkeligt teknisk apparatur, i sublim kvalitet, har vores festlokaler Horsens selvfølgelig. For resten er stedets hotel konferencelokaler placeret centralt, så idét du skal arrangere et møde Horsens forbliver Horsens et fornuftigt sted.

Har du lyst til et miniferie hotel og et gourmetophold i stedet for konferencelokaler Jylland? En herlig oplevelse, hvor restaurantens professionelle ansatte sørger for udsøgt mad i vores lyse lokaler, betragtes et romantisk weekendophold hos os som. Et romantisk weekendophold anses som at være uovertruffent til at komme langt væk fra stress samt lade op. Hotellets venlige personale klarer alting, så det eneste du skal tænke på, er at nyde livet.

Trænger I til at sætte gang i ægteskabet & hinanden? I det tilfælde føles et romantisk weekendophold Østjylland uovertruffent til at bryde hverdagens travlhed & give jer tid sammen.

Vil du komme udenom at lave mad, men på samme tid spise lidt lækkert & helsegodt middagsmad? Dette klarer vi tilmed. Forsøg at bestille vores take away Horsens. I take away Horsens, Vores miniferie hotel er indehavere af, skaber de hårdtarbejdende medarbejdere mange varierende slags mad, hvor alle retter er tilberedte af friske, nyttige råvarer samt sæsonens grønt. På trods af, at du ender med take out, har dette den betydning, at du vil få lødig middagsmad.

At bruge vores gourmet restaurant Horsens er der kort & godt blot fremragende grunde til.