Det mest optimale valg til min søn og datter forbliver en efterskole jylland

Det vil blive svært som værge at vide, hvad der vil være det fornuftigste for sit barn. Man prøver at holde øje med børnene oveni, at de tilmed må rejse ud samt opleve verden selv. Flertallet får nøjagtig pga. dette hårdt ved at tilmelde børnene til sportsefterskole - http://www.ranumefterskole.dk/information/sportsefterskole.htm – , idet de netop er færdige med folkeskolen. For dine børn vil have en begivenhed for livet, har jeg bare ét at sige: kæmp imod din bekymring.

Dengang børnene en dag fortalte, at de egentlig ville på efterskole Jylland - http://www.ranumefterskole.dk/information/efterskole-jylland.htm – , var min partner samt jeg selv en del i tvivl. De syntes, at de fik brug for et afbræk fra den normale skoledag, plus de virkede begge lidt for umodne til gymnasiet. Desuden ville min pige gerne udforske sin glæde for bevælgelse til musik, imens min dreng ønskede at koncentrere sig om idræt. Min kæreste samt jeg begyndte således at finde ud af hvor henne, der fandtes en sportsefterskole plus en efterskole med dans. Både med tanke på det kreative, sociale og idémæssige: min kæreste og jeg så, at efterskolerne udlærer en del, som de unge næppe ville få adgang til på en traditionel folkeskole.

Tvillingerne kunne komme på sportsefterskole, og det blev den mest vellykkede retning, vi som forældre har taget. Vores søn og datter har dannet kammeratskaber, oplevelser samt kompetencer som varer for altid.