Det flotte kostume er centralt hos alle 3 poder

Jeg vil berette lidt forskelligt i forhold til egne oplevelser med at skabe et kostume. Årligt handler det om at præsentere de rette kostumer til fastelavn og i år derudover det rette kostume der er fedt til sidste skoledag. For jeg har jo en søn, som går i niende kl. samt to tøser, der ikke er ret gamle. Jeg har i en årrække købt mig fra rigtig flotte kostumer til fastelavn til mine børn, men her i år måtte jeg kaste mig ud i at kreere nogle på egen hånd. Efter jeg havde købt stof, gik jeg hjem og gik i gang med at sy mine to pigers kostumer. De blev glade, idet de gennemskuede, at de skulle klædes ud som prinsesser. Jeg glæder mig til at få dem at se i kostumerne, når de er færdige. Jeg lovede for resten mine to unger at være i deres børnehave, når de skal være udklædt. Endvidere kan jeg også lige blære mig med, at jeg har lavet hver deres kostume til fastelavn.

Min søn må som nævnt selvfølgelig have et godt kostume når nu, det bliver hans sidste skoledag i folkeskolen, og det er selvfølgelig en begivenhed, hele klassen har haft nedtælling til i rigtig lang tid. Nu er der endnu en del uger til, men vi begge er startet på at diskutere, hvilken udklædning det skal være. Min søn vil vist ikke have mine egne hjemmeproduktioner, og af denne grund har han stødt på en cool internetbutik, hvor man kan udvælge det perfekte kostume til alle målgrupper, altså legeledes sidste skoledag i folkeskolen. Af denne grund tænker jeg sådan set, at udfaldet bliver, at vi lejer hans kostume her, og dermed bliver min søn på sidste skoledag rigtig tjekket.