Book underholdning vil være fedest at foretage her hos mig

Kan I hjælpe mig i forhold til at lade budskabet spredes?? Vil I sige book livemusik til venner og bekendte. For kort tid siden er jeg startet som manager i et booking bureau, så derfor administrerer jeg bookingen af meget forskellig standup, livemusik og anden underholdning. Altså events med livemusik og stand up. Men altså, det er et konkurrencepræget område at bevæge sig ind i, og af denne grund efterspørger jeg hele mit netværks hjælpende hånd. Modsat vil jeg sikkert ikke indkassere løn tilstrækkeligt til at få overskud på betalingsbalancen. Jeg tror, det drejer sig om at få banet sig vej på markedet når det gælder området med book livemusik. Drømmen vil være, at hver gang en eller anden tænker på eller gennemfører en internetsøgning på for eksempel book livemusik, så ligger jeg som nummer 1.

Til at begynde med fik jeg forbindelse til adskillige kunstneriske sjæle. Hvor jeg interviewede dem, om jeg måtte få lov til at varetage bookingen af dem som stand up’ere. så jeg folk, der sagde nej, og således har jeg været igennem meget opgaver og flop i den indledende fase. Men jeg adspurgte den respektive kunstner, om mon ikke det skulle være deres navn, som var på alles læber, når en eller anden fremsagde: book fx livemusik. Og det var som regel altid et markant argument. Derved skaffede jeg mig en del anerkendte mennesker i mit firma. Til stadighed savner jeg, at du og andre deler nyheden om mit firma med muligheden for at booke entertainment til jeres netværk. Det centrale for mig personligt som fagligt er, at være i medgang.